Beleef je droom op het Forteiland tijdens de Lichtjesroute

Wil je ook kijken naar lichtjes in allerlei vormen? Kom je droom dan op woensdag 3 januari 2024 beleven tijdens de Lichtjesroute 2024 op Fort Jutphaas! Kom jij ook de lichtjesroute lopen? Trek dan laarzen en warme kleren aan. En neem natuurlijk je zelfgemaakte lichtje (of zaklamp) mee! Zelf een lichtje knutselen? Dat kan in de kerstvakantie op verschillende plekken in Nieuwegein.

Op woensdag 3 januari 2024 kunnen kinderen samen met hun (groot)ouders tussen 16.30 uur en 20.00 uur een lichtjesroute lopen over het Forteiland van Fort Jutphaas. Krijg een rondleiding door de kasteeltuin en geniet na afloop van warme chocolademelk bij het vuur. Onderweg zijn er allerlei activiteiten voor jong én oud en worden er hapjes en drankjes verkocht Bij de Fortwachter. Tel alle schaapjes, dans je dromendans en geniet van een mooi verhaal voor het slapengaan. Let op: de laatste starttijd is 19.30 uur.

Bereikbaarheid en parkeren
Locatie en parkeren
Parkeer op de gratis parkeerplaats van ROC Horeca & Toerisme aan de Newtonbaan 12. Volg vanaf hier te voet de pijlen naar Fort Jutphaas. De Lichtjesroute 2024 wordt georganiseerd door de partners van Kinderplatform Nieuwegein. In de kerstvakantie organiseren de partners veel leuke activiteiten! Bekijk alles op de Facebook-pagina van Kinderplatform Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk